Mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) lenzenvloeistof om gebruik van te maken kunnen daarvoor onder meer kijken in de richting van een Oté lenzenvloeistof. Het merk Oté staat erom bekend door de jaren heen heel wat uitstekende lenzenvloeistoffen op de markt te hebben gebracht. Het gaat hierbij niet alleen om lenzenvloeistoffen met een specifieke functie, maar ook om exemplaren welke over een alles-in-één functie beschikken. In ieder geval, ben jij ook van plan om over te gaan tot het aankopen van een bepaalde Oté lenzenvloeistof? In dat geval is het zeker een aanrader om even de onderstaande informatie grondig door te nemen!

Een alles-in-één Oté lenzenvloeistof

Op het ogenblik dat je aanbod met Oté lenzenvloeistof van naderbij gaat bekijken zal je kunnen vaststellen dat er verschillende soorten alles in één oplossingen in zijn terug te vinden. We maken op dit vlak een onderscheid tussen onder meer de Oté Sensation evenals de Oté Fine. De Oté Sensation lenzenvloeistof beschikt over het natuurlijke smeermiddel Hyaluronaat. Deze staat er om bekend uitdroging op efficiënte wijze tegen te kunnen gaan. Dit overigens niet alleen voor wat je contactlenzen betreft, maar ook voor de ogen. Op deze manier is het mogelijk om met behulp van deze Oté lenzenvloeistof een optimaal draagcomfort te kunnen garanderen. Deze lenzenvloeistof is dus zeker en vast het overwegen waard.

Een tweede type van Oté lenzenvloeistof is de zogenaamde ‘Oté Fine’. Het betreft hier een uitstekende comfort vloeistof welke specifiek in het leven is geroepen voor mensen die harde contactlenzen dragen. Door gebruik te maken van dit type van Oté lenzenvloeistof wordt er niet alleen een optimale reiniging gerealiseerd, daarnaast wordt ook het draagcomfort aanzienlijk bevorderd. Daarnaast is het zo dat de Oté Fine lenzenvloeistof eveneens over prima desinfecterende eigenschappen beschikt. In het bijzonder voor nachtlenzen is het gebruik van de Oté Fine eigenlijk ideaal te noemen.

Toch kiezen voor een ander type Oté lenzenvloeistof?

Ben jij iemand die er niet de voorkeur aan geeft om gebruik te maken van een alles in één Oté lenzenvloeistof? In dat geval zijn er nog heel wat alternatieven die het overwegen waard zijn. De andere Oté lenzenvloeistoffen waar je gebruik van kan maken zijn dan ook de volgende: 

  • De Oté Clean lenzenvloeistof; 
  • De Oté Pure lenzenvloeistof;
  • De Oté Saline NT lenzenvloeistof; 

De Oté Clean lenzenvloeistof staat er om bekend een uitstekende reiniger te zijn. Deze lenzenvloeistof beschikt over een alcoholbasis en is bestemd voor dagelijks gebruik. Het wordt sterk aangeraden om gebruik te maken van dit type van Oté lenzenvloeistof bij plasma coated lensmateriaal. De Oté Pure is een ander type van Oté lenzenvloeistof. Het betreft hier dan ook een intensieve reiniger welke geschikt is voor alle vormstabiele contactlenzen. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat deze reiniger niet geschikt is voor het gebruik in combinatie met plasma coated lensmateriaal. 

Voor de Oté Saline NT lenzenvloeistof geldt dat het een natriumchloride isotone spoelvloeistof is welke perfect in staat is om het vuil van je contactlenzen af te spoelen. Deze Oté lenzenvloeistof beschikt niet over conserveringsmiddelen. Het is mogelijk om met behulp van de Oté Saline NT lenzenvloeistof alle soorten van contactlenzen te reinigen.

Bestel Oté lenzenvloeistof bij Lens 2 Day!